Despre mine

Transformând clipele în amintiri eternizate

Dă viață momentelor speciale - Cătălin Pușcașu, creator de amintiri

Despre mine

Fotografie și videografie, pasiune transformată în artă

Bună, sunt Cătălin Pușcașu și am o bogată experiență în domeniu, practicând această meserie de ceva timp. Misiunea mea este să creez amintiri de neuitat pentru tine. În același timp, sunt un soț devotat și un tată pentru băiatul meu adolescent și fetița mea, care încă este un copil.

Sunt pasionat de fotografie și videografie, pasiunea mea a început ca un simplu hobby, dar s-a transformat într-o adevărată vocație. Primul contact cu un aparat foto profesional mi-a confirmat că asta este ceea ce sunt menit să fac. Călătoria mea în lumea fotografiei a prins contur odată cu fotografierea propriilor copii, care au încurajat și inspirat dezvoltarea mea în acest domeniu.

Capturând Frumusețea Efemeră a Vieții

Construind Amintiri Durabile: Misiunea și Viziunea Mea în Fotografie și Videografie

Îmi dedic pasiunea și expertiza pentru a imortaliza cele mai deosebite momente ale vieții în imagini și filme de o calitate inegalabilă, transformându-le în amintiri de neprețuit pentru fiecare client al meu.

Misiune

Mă angajez să capturez cele mai prețioase momente în imagini și filme de calitate excepțională, creând amintiri de neprețuit pentru clienți.

Viziune

Cu ajutorul fotografiei și videografiei imi doresc să transmită emoții autentice și să crez experiențe memorabile pentru fiecare client.

Valori

Mă ghidez după valorile integrității, creativității, profesionalismului și empatiei în toate interacțiunile cu clienții și în munca mea.

Obiective

Îmi propun să ofer servicii de calitate, să creez experiențe memorabile pentru clienți și să-mi consolidez reputația ca un fotograf și videograf.
Average rating of product
0

Our architectures

Select a doctor and schedule an appointment
Users achieved positive results
0 M

Our location

Select a doctor and schedule an appointment
Users achieved positive results
0 M

Urgent wood works

Select a doctor and schedule an appointment
Users achieved positive results
0 M

Appointments

Select a doctor and schedule an appointment

Magia Capturată
în Imagini

Frumusețea Inocenței Înregistrată în Clipuri

Am participat treptat la numeroase evenimente, realizând fotografii și filmări la un nivel profesional. Bucuria și satisfacția lucrului cu bebeluși, copii și nu numai, mă încântă de fiecare dată. Captarea frumuseții inocente a acestor micuți este o experiență de neprețuit, care nu poate fi comparată cu nimic altceva.

Contactați-mă pentru a discuta despre cum putem transforma amintirile dumneavoastră în opere de artă fotografică. Nu lăsați timpul să treacă fără a imortaliza clipele prețioase!

Our Team